Golvvård och golvpolering i Stockholm

Att behandla sitt golv rätt innebär att golvet inte enbart bibehåller sin lyster, utan även att livslängden blir förlängd. Vi hjälper er med alla typer av golvvård i Stockholm och dess närområde. Oavsett om det rör sig om ett plastgolv, linoleumgolv, olika typer av trägolv eller om golvet är ett textilt golv ger vi det rätt ytbehandling. Vi vårdar även golv av sten och betong.

Vad än för golv ni har är en bra underhållningsplan av vikt. Vår erfarna personal ser till att ni kan leva med era golv under många år framöver. Ett golv som genomgått rätt golvvård och som sedan sköts korrekt blir både hållbart och en fröjd för ögat samtidigt som det förmedlar rätt intryck för personal och era kunder. Vi sköter inte enbart om golvpolering, utan när behov finns slipar och rengör vi dem från grunden för att uppnå bästa möjliga slutresultat.

Vi tvättar mattor utan vatten

Vi tvättar alla textila mattor utan vatten vilket innebär att risken för att matten krymper elimineras och man undviker även eventuella vattenskador.

Vi använder oss av Carpet Cleaner-metoden som är till 98% en naturlig produkt med nedbrytningsbara ingredienser. Metoden är väldigt smidig eftersom man inte behöver flytta på möbler. Carpet Cleaner torkar dessutom väldigt snabbt vilket innebär att du kan beträda mattan på en gång.
Dessutom är det en kostnadseffektiv metod eftersom den bara rengör nedsmutsade ytor.

Kontakta oss gärna för ett kostnadsförslag.