Kontorsstädning

Hustomtar Sverige AB har sedan 2004 levererat professionell kontorsstädning i Stockholm med kringtjänster till kunder i Stockholm. Vi utför all typ av kontorsstädning i Stockholm. Vi utför även städning av andra lokaltyper, vi städar allt från trapphus, lagerlokaler med mera. Kontakta oss direkt för en kostnadsfri offert för just era behov. 

Söker ni kontorsstäd Stockholm? Isåfall ska ni kontakta oss för en kostnadsfri offert på kontorsstädning i Stockholm redan idag, det är enkelt, tryck på kontakta oss ute till höger och fyll i era uppgifter så ringer vi upp er och berättar vad vår kontorsstädning kan göra för er.

Vi tar vårt yrke på yttersta allvar och följer alla lagar och regler som finns, intyg och dokumentation redovisas självklart! Vi är auktoriserade av Almega servicenetreprenörerna och är snart ISO certifierade för både miljö och kvalitet.  

Låt oss hjälpa er till en trivsammare arbetsmiljö idag, en bra kontorsstädning kan sänka er sjukfrånvaro och öka er produktivitet. Glada medarbetare gör ett bättre jobb!

Våra kunder har lokaler från 200 kvm upp emot 10 000 kvm.

Våra kunder vet att en bra kontorsstädning i Stockholm lönar sig.

Kontorsstäd Stockholm - Kontorsstädning Stockholm

Kontakta oss för ett kostnadsförslag.