Vaktmästeritjänster i Stockholm

Vem sköter er kontorsservice eller vaktmästartjänst och ser till att kopieringsmaskinerna är fyllda med färg och papper, byter glödlampor och springer ärenden? Det är uppgifter som ofta hamnar hos receptionisten som samtidigt är den som är ansiktet utåt och som ska hålla bra service i er reception.

Vi är er handyman

Tillsammans gör vi en behovsanalys och tar fram ett skräddarsytt paket till ert kontor. Med en hustomte får ni en vaktmästare som sköter alla vaktmästeritjänster företaget behöver helt baserat på era behov. Det innebär att hustomtar kan finnas hos er några timmar i veckan, varje dag eller rent av endast någon dag i månaden. Som handyman och vaktmästare tar hustomtar hand om internflyttar, montering, diverse inköp, byte av glödlampor och lysrör och all den kontorsservice ni behöver. När det är dags för möten eller after work hjälper vi även till med mat- och dryckesinköpen.

Självklart går det att anlita oss även vid enstaka behov.

Inköp

Som vaktmästare kan hustomtar sköta om inköp och montering av möblerna till det nya kontoret. Vi ordnar det ni behöver från inköp, leverans och montering. Efteråt tar vi självklart hand om emballaget från varorna. Läs gärna mer under montering.

Vi har stor efterfrågan på monteringshjälp av IKEA-möbler och har därför skapat en helhetslösning där hustomtar fungerar som er handyman med de rätta verktygen och handlaget.